ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ-ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ – ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Ένας γάμος με «τυπωμένες» αναμνήσεις!

Αρωματικό κερί μπομπονιέρα γάμου

Σε μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου άφησε το δικό σου ξεχωριστό αποτύπωμα. Διάλεξε ένα κερί μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων και δώσε τη δική σου πινελιά στο γάμο σου

Μπομπονιέρες – Χειροποίητα Αρωματικά Κεριά

ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙ: μπομπονιέρα με ονοματεπώνυμο!

Αρωματικό κερί μπομπονιέρα γάμου

Η μπομπονιέρα άλλαξε: τα πουγκιά από τούλι, οι γάζες και οι λινάτσες είναι πια παρελθόν.

Προσφέρουμε στο γάμο, μπομπονιέρες – χειροποίητα αρωματικά κεριά σε περιέκτες με εικαστικό της επιλογής σας: τα αρχικά των νεονύμφων, ημερομηνίες, σχέδια, ευχές, ευχαριστήρια.

Με ή χωρίς κουφέτα, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, σε σκληρό custom made επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί με την ταυτότητα σας, η μπομπονιέρα – κερί αφήνει στους καλεσμένους την πιο έντονη, φωτεινή και μυρωδάτη ανάμνηση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας: του γάμου σας.

ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΚΕΡΙ: κλασική και φινετσάτη επιλογή!

Για τους λάτρεις του κλασικού μπομπονιέρες γάμου-κεριά σε ρετρό φοντανιέρες.

Από γυαλί υψηλής καθαρότητας ή κρύσταλλο η φοντανιέρα θυμίζει σε όλους το σερβάν της γιαγιάς. Με αρωματικό κερί, κορδέλες, κουφέτα, καρτελάκι με το «ευχαριστώ» σας αυτή η φοντανιέρα θα είναι «αλλιώς»: φινέτσα, στύλ και πρωτοτυπία.

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του δικού σας κεριού και να μοιραστούμε τη χαρά αυτής της μεγάλης μέρας σας

Βέρες γάμου