ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.... ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Η NANCY’S CANDLES είναι το κερί. Το εργαστήριο μας στο Περιστέρι είναι η αφετηρία, το φυσικό κατάστημα στον ίδιο χώρο, η έδρα μας στην Λευκωσία της Κύπρου, η προγραμματισμένη κατασκευή του νέου μας e-shop είναι οι στάσεις στο δρόμο του χρώματος και του αρώματος, στο δρόμο του κεριού! Ξεκινάμε;

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ NANCY'S CANDLES

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Νάνσυ Θωμαΐδου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

1975 έως σήμερα: ένας δρόμος γεμάτος ιδέες!

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από μικρή έφτιαχνα χειροτεχνίες, ζωγράφιζα, όλο με κάτι καταπιανόμουν. Σπούδασα Ψηφιδογραφία και Υαλογραφία στη Σιβιτανίδειο σχολή και παρακολούθησα για πολλά χρόνια μαθήματα κλασσικού χορού. Το ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι καλλιτεχνικό και το 1998 το βρήκα: ξεκίνησα το πρώτο εργαστήρι κατασκευής χειροποίητων κεριών σ’ένα μικρό υπόγειο. Από το 2010 ζω στην Λευκωσία της Κύπρου, εργάζομαι εδώ διαθέτοντας το κεριά μου σε πολλά σημεία σε όλο το νησί.

Γιατί κεριά;
“Επειδή τα κεριά είναι φως, φως στη ζωή, οδηγός στον δρόμο μας”
Νάνσυ Θωμαΐδου

ΚΥΠΡΟΣ  |  Λευκωσία  |  Καλλιπόλεως 67Γ

Τηλ.: +357 97 85 50 36

Mανταλένα Θωμαΐδου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αλλάζοντας πορεία…

Γεννήθηκα το 1973 στην Αθήνα, είμαι η μεγαλύτερη αδελφή της Νάνσυ. Τελείωσα το Κλασσικό Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, σπούδασα Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Stendhal III της Grenoble. Εργάστηκα πολλά χρόνια διδάσκοντας γαλλικά κυρίως σε ενήλικες και ειδικά ακροατήρια μέχρι που με κέρδισε η δουλειά με τα χέρια, η δημιουργία, το κερί. Κοντά στη Νάνσυ, έμαθα την τέχνη και από το 2003 εργάζομαι ως κηροπλάστης και δίνω γαλλικά ονόματα στα έργα μου.

«Η δημιουργία είναι χαρά, βρήκα αυτό που μου αρέσει»
Μανταλένα Θωμαΐδου

ΑΘΗΝΑ  |  Περιστέρι  |  Ελ. Βενιζέλου 81

Τηλ.: 210 23 14 300

Αντώνης Θωμάς

GRAPHIC DESIGNER

Τέχνη και… τεχνολογία!

Από τα ατελιέ της «Ελευθεροτυπίας» και στη συνέχεια της «Εφημερίδας των Συντακτών», βρέθηκα το 2007 να φτιάχνω το brand των κοριτσιών και ό,τι αφορούσε τη συσκευασία και την εμφάνιση των προϊόντων τους. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κεριά, τα οποία αγαπούσα πολύ πριν τις γνωρίσω. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και από μικρός σχεδίαζα. Όταν μπόρεσα να το κάνω στον υπολογιστή, είχα βρει τον δρόμο μου: Graphic Designer και αργότερα και στον χώρο του Web. Μου αρέσουν τα κεριά και ακόμα περισσότερο μ’αρέσει να τα ντύνω με ετικέτες, αφίσες, κορδέλες, κουτιά, έντυπα και κάθε άλλο που απαιτεί ένα ξεχωριστό επώνυμο προϊόν.

Ένα αναμμένο κερί, η συντροφιά μου όταν δουλεύω στον υπολογιστή
Aντώνης Θωμάς