ΤA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε στις 10/02/98 στα γενέθλια της μικρής αδερφής εγκαινιάζοντας το κατάστημα μας με το όνομα BLACKMARKET στο τρίτο όροφο του κλαμπ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ στην πλατεία Κλαυθμώνος.  Με 1.500 κεριά φτιαγμένα ένα – ένα στην κουζίνα της μαμάς μας και τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, η επιτυχία για την πρώτη απόπειρα ήταν δεδομένη.

Hπρωτοτυπία του βασίστηκε στο ότι το μαγαζί εκείνο δεν λειτουργούσε με ωράριο καταστημάτων αλλά μόνο το βράδυ και απευθυνόταν στους επισκέπτες του κλαμπ και για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας, τοποθετήσαμε κεριά στο κλαμπ και στο εστιατόριο. Έτσι ξεκίνησε η πορεία μας και εξειδίκευση τους στα κεριά για χώρους μαζικής εστίασης.

Τον Σεπτέμβριο του 1998 οι δρόμοι μας με το κλαμπ και το μαγαζί λιανικής χώρισαν κι ανοίξαμε το πρώτο εργαστήριο κατασκευής κεριών,μόνο χονδρική διάθεσή . Μέσα από αυτόν τον χώρο των 54 τ.μ. εξοπλίζαμε με κεριά τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας.Πολύ γρήγορα μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερο εργαστήριο, εξοπλίσαμε την επιχείρηση μας με τελευταίας τεχνολογίας υποδομή, καλούπια για την παραγωγή φυσητών γυαλιών για κερί, αυξηθήκαμε σε όγκο, ισχύ και ανθρώπινο δυναμικό.Η εμφάνιση της επιχείρησης σε εκθέσεις εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης μας κατοχύρωσε και τυπικά ως βασικό προμηθευτή στον χώρο αυτό.Οι συλλογές μας μετρούν ως και σήμερα πάνω από 200 κωδικούς σε φυσητό γυαλί με κερί, δοχεία με κερί από διάφορα υλικά, χειροποίητα κεριά και πολλά custommade κεριά.

Η εξάπλωση της επιχείρησης περιορίστηκε σημαντικά με την οικονομική κρίση στην χώρα μας. Το 2009 βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα, οι δύο αδερφές χωριστήκαμε χάριν της ανάπτυξης. Έτσι άνοιξε η κυπριακή εταιρία με σκοπό το χονδρικό εμπόριο στο νησί. Σήμερα τα κεριά κοσμούν δεκάδες χώρους μαζικής εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι επιχειρήσεις και εκεί και εδώ εισχώρησαν τα τελευταία τρία χρόνια και στον χώρο του λιανικού εμπορίου με δύο καταστήματα στην Ελ. Βενιζέλου 81 στο Περιστέρι και Καλλιπόλεως 67Γ στη Λευκωσία.Εκεί θα βρείτε εκατοντάδες κεριά σε μεθυστικά αρώματα, πολλά μεγέθη, για όλα τις απαιτήσεις.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και στις δύο χώρες, η NANCY’S CANDLES δε σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί, να παράγει καινούργια σχέδια, να τα προσαρμόζει στις ανάγκες των πελατών της και να προσαρμόζεται και εκείνη στις ανάγκες της εποχής.Με εξαιρετικά καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία, τα κεριά της NANCY’S CANDLES επιμένουν στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, στην καινοτομία, στο διαφορετικό. Στο Περιστέρι θα βρείτε την Μανταλένα και στην Λευκωσία την Νάνσυ πάντα πρόθυμες, χαμογελαστές και αισιόδοξες να σας εξυπηρετήσουν. Σας περιμένουμε..

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΘΗΝΑ

Ελ. Βενιζέλου 81, Περιστέρι, Τ.Κ.: 121 32
THΛ.: 210 23 14 300

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Καλλιπόλεως 67Γ, Λυκαβηττός
TΗΛ.: 357.97.85.50.36

Ωράριο λειτουργίας

ΑΘΗΝΑ

Δευτέρα / Τετάρτη / Σάββατο: 09.00 – 14.00

Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή: 09.00 – 14.00 & 17.30 – 20.00

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Δευτέρα / Τρίτη / Τετάρτη: Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη / Παρασκευή: 15.00 – 19.00

Σάββατο: 11.00 – 17.00

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

E-mail

contact@nancyscandles.gr

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ