Μας γράψαν και οι… εφημερίδες!

Ευχαριστούμε την «Εφημερίδα των Συντακτών» για την φιλοξενία μέσα στις σελίδες της και την όμορφη παρουσίαση της δουλειάς μας

Η τεχνογνωσία στο κερί

Το next big thing της χειροποίητης κηροπλαστικής έχει ονοματεπώνυμο: NANCY’S CANDLES. Ανανεωμένη και δυναμική, με νέα ιστοσελίδα, με δύο καταστήματα σε Αθήνα και Λευκωσία, κατακτά την αγορά με μια τεράστια γκάμα σε συλλογές χειροποίητων, custom made, εποχικών κεριών, αλλά και για εκδηλώσεις (γάμους και βαπτίσεις).

Σε καιρούς δύσκολους, με το ηθικό και την τσέπη να έχουν τρωθεί από την οικονομική κρίση, η NANCY’S CANDLES συνέχισε να βάζει ψηλά τον πήχη στην ποιότητα, να σέβεται τον καταναλωτή και να προσφέρει υψηλής αισθητικής και μοναδικής έμπνευσης δημιουργίες κερδίζοντας τα εύσημα και την εμπιστοσύνη ενός δοκιμασμένου και δικαίως απαιτητικού κοινού.

Συνταγή επιτυχίας; Η συναρμογή αφοσίωσης και αγάπης στη βελτίωση της ποιότητας, η πρόνοια και η έγνοια για τον πελάτη και το όραμα για τη δημιουργία ενός προϊόντος εφάμιλλου και καλύτερου του διεθνούς ανταγωνισμού. Μα πάνω απ’ όλα η χημεία μιας ολιγομελούς αλλά θαυματουργής ομάδας που αντιστάθηκε στην κρίση, έβαλε κάτω τα ταλέντα της και την «τρέλα» της και τα συνδύασε ώστε να δημιουργήσει ένα προϊόν ασύγκριτο τόσο ως προς την κηροπλαστική τεχνογνωσία όσο και ως προς την αισθητική της συσκευασίας και την αμεσότητα στην προώθηση και την πώληση. Η NANCY’S CANDLES είναι λοιπόν οι άνθρωποί της. H Νάνσυ, η Μανταλένα, ο Αντώνης. Ολοι από διαφορετικό μετερίζι, όλοι με επαγγελματική ευσυνειδησία και μεράκι και κοινή συνισταμένη να μην κοιτάξουν ποτέ ξανά πίσω στη μιζέρια σημαντικού μέρους της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

«Η τεχνογνωσία μας το κερί, οι άνθρωποί μας το φιτίλι και η αγάπη μας για δημιουργία η σπίθα που τα ανάβει και τα εκτοξεύει στο must have προϊόν για κάθε επιχείρηση, για κάθε εκδήλωση, για κάθε γωνιά του σπιτιού», δηλώνει το τρομερό τρίο.

Η συλλογή των φετινών Χριστουγέννων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα κεριά, χειροποίητα κηροπήγια και, την κορωνίδα όλων, το ρηξικέλευθο γούρι για το νέο έτος. Οπως λέει χαρακτηριστικά η υπεύθυνη του ατελιέ, Μανταλένα: «Φέτος, ο κύβος ερρίφθη, κάνουμε την τομή στα γούρια -όπως και κάθε χρόνο βέβαια- αφού το γούρι για το 2019 είναι μία ευφάνταστη δημιουργία σε σχήμα κύβου, απόρροια της συνεργασίας μας με μία εξαιρετική κεραμίστρια, την Ευδοξία Κωνσταντινίδου, η οποία δημιούργησε με τα χέρια και το μεράκι της το γούρι μας, τα ζάρια μας. Θέλουμε κάθε χρόνο το γούρι μας να σηματοδοτεί με ευρηματικότητα, καινοτομία και καλλιτεχνικό ζήλο το νέο, να στέλνει μήνυμα ανανέωσης, να εύχεται από καρδιάς. Συνεργαζόμαστε με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και υλοποιούμε μια ιδέα για να έχουμε κάθε χρόνο ένα διαφορετικό γούρι για να ευχηθούμε μια διαφορετική χρονιά».

Στη NANCY’S CANDLES πιστεύουν ακράδαντα πως οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι καταναλώνουν στο τραπέζι του φαγητού τους, στο σπίτι με τους φίλους, στην επιχείρησή τους κεριά κατασκευασμένα από πιστοποιημένες πρώτες ύλες, ασφαλή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και γι’ αυτό διατηρούν πλήρη φάκελο για κάθε ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται, στον οποίο περιλαμβάνονται όλα εκείνα τα πιστοποιητικά από τους οίκους παραγωγής των πρώτων υλών που επιβάλλει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην καλαίσθητη και άκρως ενημερωτική ιστοσελίδα τους, nancyscandles.gr. Σύντομα και με e-shop!