Φυτικό κερί κοκοφοίνικα (natwax)

Στροφή στις καθαρές πρώτες ύλες

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον χρησιμοποιούμε στα δοχεία μας φυτικό κερί κοκοφοίνικα (natwax). Επιτυγχάνουμε έτσι ένα τελικό προϊόν, κατά 70% και περισσότερο, φυτικό. Με καύση πολύ πιο καθαρή από αυτή της παραφίνης, χωρίς καπνιά και μαύρα υπολείμματα, το κερί κοκοφοίνικα αποτελεί μια εναλλακτική περιβαλλοντικά βιώσιμη πρόταση για το γέμισμα των δοχείων με κερί.

Tο κερί φοίνικα προέρχεται από το φοινικέλαιο που χρησιμοποιείται και στη μαγειρική το οποίο αποστάζεται με ατμό χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Στη συνέχεια, με τη διαδικασία της υδρογόνωσης σκληραίνει και χάνει την υδαρή μορφή του.

Η μεγαλύτερη παραγωγή natwax γίνεται στην Μαλαισία και ακολουθούν η Κολομβία, η Βραζιλία και η Ινδονησία. Πρόκειται τόσο για συμβατικές όσο και για γεωργικά βιώσιμες καλλιέργειες.

Επιλέγοντας πλέον το κερί κοκοφοίνικα αντί για την παραφίνη, η οποία αν και υψηλής διύλισης δεν παύει να αποτελεί παράγωγο του πετρελαίου, μπορούμε να έχουμε ακόμα καλύτερης ποιότητας κεριά,ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον

Καθώς δε το natwax έχει μεγαλύτερη διάρκεια καύσης, μπορείτε πια να χαίρεστε τα κεριά σας ακόμα περισσότερο και θυμηθείτε: όταν τα δοχεία σας αδειάσουν, θα τα ξαναγεμίσουμε με μικρό κόστος για μεγάλη απόλαυση.

Enjoy!