Ήρθε η ώρα να παντρευτείς και ψάχνεις μια πρωτότυπη μπομπονιέρα;

Ένα χειροποίητο αρωματικό κερί από φυσικά υλικά σε γυάλινο ποτήρι με εκτύπωση τα αρχικά σας και όποιο σχέδιο σας αρέσει είναι σίγουρα μια ξεχωριστή ιδέα. Ποιος δεν αγαπά τα κεριά; Αυτή η μπομπονιέρα δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα εισπράξετε τα θετικά σχόλια των καλεσμένων σας.

Τυπωμένα ποτήρια με κερί: μπομπονιέρα με ονοματεπώνυμο!

Μπομπονιέρες – χειροποίητα αρωματικά κεριά σε περιέκτες με εικαστικό της επιλογής σας: τα αρχικά σας, ημερομηνία, σχέδια, ευχές, ευχαριστήρια. Με ή χωρίς κουφέτα, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, σε σκληρό custom made επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί με την ταυτότητα σας, η μπομπονιέρα – κερί αφήνει στους καλεσμένους την πιο έντονη, φωτεινή και μυρωδάτη ανάμνηση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας: του γάμου σας.

Φοντανιέρα με κερί: κλασική και φινετσάτη επιλογή

Για τους λάτρεις του κλασικού μπομπονιέρες γάμου-κεριά σε ρετρό φοντανιέρες. Από γυαλί υψηλής καθαρότητας ή κρύσταλλο η φοντανιέρα θυμίζει σε όλους το σερβάν της γιαγιάς. Με αρωματικό κερί, κορδέλες, κουφέτα, καρτελάκι με το «ευχαριστώ» σας αυτή η φοντανιέρα θα είναι «αλλιώς»: φινέτσα, στύλ και πρωτοτυπία.

Τα ωραιότερα αρώματα κλεισμένα σ’ένα κερί-μπομπονιέρα Nancy’s Candles