Ήρθε η ώρα να παντρευτείς και ψάχνεις μια πρωτότυπη μπομπονιέρα;

Ένα χειροποίητο αρωματικό κερί από φυσικά υλικά σε γυάλινο ποτήρι με εκτύπωση τα αρχικά σας και όποιο σχέδιο σας αρέσει είναι σίγουρα μια ξεχωριστή ιδέα. Ποιος δεν αγαπά τα κεριά; Αυτή η μπομπονιέρα δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα εισπράξετε τα θετικά σχόλια των καλεσμένων σας.

Τυπωμένα ποτήρια με κερί: μπομπονιέρα με ονοματεπώνυμο!

Μπομπονιέρες – χειροποίητα αρωματικά κεριά σε περιέκτες με εικαστικό της επιλογής σας: τα αρχικά σας, ημερομηνία, σχέδια, ευχές, ευχαριστήρια. Με ή χωρίς κουφέτα, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, σε σκληρό custom made επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί με την ταυτότητα σας, η μπομπονιέρα – κερί αφήνει στους καλεσμένους την πιο έντονη, φωτεινή και μυρωδάτη ανάμνηση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας: του γάμου σας.

Φοντανιέρα με κερί: κλασική και φινετσάτη επιλογή

Για τους λάτρεις του κλασικού μπομπονιέρες γάμου-κεριά σε ρετρό φοντανιέρες. Από γυαλί υψηλής καθαρότητας ή κρύσταλλο η φοντανιέρα θυμίζει σε όλους το σερβάν της γιαγιάς. Με αρωματικό κερί, κορδέλες, κουφέτα, καρτελάκι με το «ευχαριστώ» σας αυτή η φοντανιέρα θα είναι «αλλιώς»: φινέτσα, στύλ και πρωτοτυπία.

Τα ωραιότερα αρώματα κλεισμένα σ’ένα κερί-μπομπονιέρα Nancy’s Candles

Soy Candles

Η νέα σειρά κεριών της Nancy's Candles από 100% soy wax...

Spring Candles

Φέρτε την άνοιξη και μέσα στο σπίτι σας με αρωματικά κεριά από κερί natural wax...

LOVE Candles

Μία νέα σειρά κεριών, ύμνος στον έρωτα, με μια άλλη ματιά...

Load More Posts