ΓΟΥΡΙ

Merry Christmas & Happy New Year 2020
Επιστροφή στα Χριστουγεννιάτικα

Τα γούρια κρύβουν μια ιστορία χρόνων για κάθε λαό και είναι γεμάτα συμβολισμούς κι ευχές για καλύτερη ζωή. Είναι ένα δώρο αγάπης για τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μας ή μια γεμάτη σημασία επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Annus bisextus, annus mirabilis!

Φέτος, φιλοτεχνήσαμε ένα κερί που δεν μοιάζει με κανένα από όσα φτιάχνουμε, γιατί είναι ένα δώρο γεμάτο φως, άρωμα και ελπίδα.

Μέσα σε ένα κηροπήγιο από βαρύ καθαρό γυαλί 10x10cm, με μεταλλικό, χρυσό ή χάλκινο χρώμα και ξύλινο καπάκι από οξιά, κλείσαμε όλες μας τις προσδοκίες για ένα θαυμαστό 2020, αν και δίσεκτο!

Σε δύο αρώματα, Lacuma & Blood Orange και Jasminia & Velvet Iris, το γούρι αυτό δεν θέλει απλώς να στολίσει το τραπέζι σας, θέλει να γεμίσει συναισθήματα την χρονιά που έρχεται.

ΓΟΥΡΙ 2019

Λαμπυρίζει, μοσχοβολά, προσμένει μια καλύτερη και μεγαλύτερη κατά μία μέρα χρονιά, χαρίζει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθούμε με όσους αγαπάμε, κοιτάζοντας τα πρόσωπά τους να φωτίζονται από τη φλόγα του.

Αυτήν την παραπάνω μέρα, που οι άλλοι ίσως την ονομάσουν κακότυχη, εσύ άδραξέ την, φώτισε την και εμείς σου ευχόμαστε να έχεις ένα annus mirabilis!

2014 Με αγάπη στη νέα χρονιά! Χίλιοι μύριοι καλόγεροι σε ένα ράσο τυλιγμένοι. Τι είναι; Το ρόδι: καρπός ζωής και καλοτυχίας 2015 2016 Καλοτάξιδο το 2016! 2017 Ένας Άγγελος να φυλάει το σπιτικό σας! 2018 ALEA JACTA EST «O κύβος ερρίφθη» 2020 Annus bisectus, annus mirabilis «Δίσεκτο έτος, θαυμαστό έτος» Κάθε χρονιά και μια νέα ιδέα! 2019 Δεκαοχτούρα. Ας φτερουγίσουμε προς ένα καλύτερο μέλλον!