Φυσητό γυαλί με φυτικό αρωματικό κερί

made

Custom

Candles

Η δική σας επιλογή

made

Custom

Candles

Η δική σας επιλογή

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΥΡΟΥΣ

Ευχαρίστησε τους καλεσμένους σου, πρόβαλε την επιχείρηση σου, διαφήμισε τις υπηρεσίες σου, χάρισε φως και άρωμα με κεριά σε τυπωμένα δοχεία

Μυρωδιές που σε ταξιδεύουν, χρώματα και επιλογές, κεριά στα μέτρα σας!

Ξενοδοχεία – Εστιατόρια

Προσφέρετε κεριά με το δικό σας logo και σχέδιο για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή να εμπλουτίσετε τις παροχές ενός συνεδρίου, μιας επαγγελματικής συνάντησης, μιας εκδήλωσης στους χώρους σας.

Ενα χειροποίητο αρωματικό κερί αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα σας αφού ο παραλήπτης του θα συνδέσει την επιχείρηση σας με το άρωμα του και θα έχει ζωηρή την ανάμνηση της κάθε φορά που θα απολαμβάνει το κερί σας.

Σε πολυτελή συσκευασία – χάρτινο σκληρό επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί από βελούδο, καμβά ή λινό – η οποία θα κατασκευαστεί στα μέτρα σας, το δώρο αυτό αναβαθμίζει το προφίλ του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας και συμβάλλει στην αξιοπιστία της.

Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί βήμα – βήμα και εντυπωσιάστε τους πελάτες και τους επισκέπτες σας!

Εταιρικό δώρο

Προσφέρετε κεριά με το δικό σας logo και σχέδιο για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας ή να διαφημίσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας.

‘Ενα χειροποίητο αρωματικό κερί αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα σας αφού ο παραλήπτης του θα συνδέσει την επιχείρηση σας με το άρωμα του και θα σας σκέφτεται κάθε φορά που θα απολαμβάνει το κερί σας.

Σε πολυτελή συσκευασία – χάρτινο σκληρό επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί από βελούδο, καμβά ή λινό – η οποία θα κατασκευαστεί στα μέτρα σας, το δώρο αυτό αναβαθμίζει το προφίλ της επιχείρησης σας και συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί βήμα – βήμα και εντυπωσιάστε τους πελάτες, τους συνεργάτες ή το προσωπικό σας!

Private Label

Εμπλουτίστε την γκάμα των προϊόντων σας με αρωματικά κεριά με το logo σας. Από κοκοφοίνικα (palm wax) ή σόγια (soy wax), τα αρωματικά κεριά σε γυάλινους περιέκτες με το brand σας, είναι ένα ευπώλητο είδος με μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό.

Τα own signature κεριά αποτελούν την πιο εμπορική τάση στις αγορές όλου του κόσμου. Σε κάθε κατάστημα ειδών προσωπικής φροντίδας, αρωμάτων, ειδών για το σπίτι, wellness και άλλα, ένα ράφι με own label κεριά τραβά αμέσως την προσοχή και αυξάνει με βεβαιότητα τις πωλήσεις.

Εμπιστευτείτε μας την κατασκευή του δικού σας κεριού σε πολυτελή, επίσης custom made, συσκευασία και αυξήστε τις πωλήσεις σας

Γάμος -Βάπτιση

Hμπομπονιέρα άλλαξε: τα πουγκιά από τούλι, οι γάζες και οι λινάτσες είναι πια παρελθόν.

Προσφέρουμε στο γάμο και στη βάφτιση, μπομπονιέρες – χειροποίητα αρωματικά κεριά σε περιέκτες με εικαστικό της επιλογής σας: τα αρχικά των νεονύμφων ή των νεοφώτιστων, ημερομηνίες, σχέδια, ευχές, ευχαριστήρια.

Με ή χωρίς κουφέτα, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, σε σκληρό custom made επενδεδυμένο κουτί ή υφασμάτινο πουγκί με την ταυτότητα σας, η μπομπονιέρα – κερί αφήνει στους καλεσμένους την πιο έντονη, φωτεινή και μυρωδάτη ανάμνηση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας: του γάμου ή της βάφτισης του μικρού σας.

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του δικού σας κεριού και να μοιραστούμε τη χαρά αυτής της μεγάλης μέρας σας

Εκδηλώσεις – Πάρτι

Διακοσμείστε το πάρτι σας, την εκδήλωση, την δεξίωση του γάμου ή τη γιορτή της βάφτισης με custom made κεριά. 

Σε γυάλινο περιέκτη με εικαστικό που θα σχεδιάσουμε μαζί, τα κεριά αυτά θα φωτίσουν την βραδιά σας και στη συνέχεια θα γίνουν το αναμνηστικό δωράκι για τους καλεσμένους σας.

Κάθε φορά που θα απολαμβάνουν τα κεριά σας στο σπίτι τους, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι σας θα χαμογελούν επειδή θα θυμούνται πόσο ωραία πέρασαν στη γιορτή σας και οι μυρωδιές θα τους ταξιδεύουν κοντά σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το δικό σας κερί και να βάλετε την ταυτότητα σας σε κάθε εκδήλωσή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 81  |  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  |  Τ.Κ.: 121 32
THΛ.: 210 23 14 300
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 10.00 14.30
Tρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 14.00 και 17.30 20.00

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 67Γ  |   ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ
Tηλ.: 357 97.85.50.36
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Κατόπιν ραντεβού